יום רביעי, 5 ביוני 2013

מבוא
הנושא בו בחרנו לעבודת החקר הוא "השפעות טמפרטורות שונות על קצב תפיחת בצק השמרים",
בחרנו לחקור את הנושא הזה מפני שזהו נושא מעניין ומקורי, וכי שאלת חקר זאת לא הייתה קשה מדי לביצוע בניסוי. 
סקרן אותנו לדעת על השפעות השמרים בטמפרטורות שונות.
בניסוי נחקור את קצב התפיחה לפי שני משתנים והם: טמפרטורה וקצב תפיחת הבצק.
בניסוי נכין בצק משמרים, נשים אותו במקומות בעלי טמפרטורות שונות וכל 5 דקות נמדוד את קצב התפיחה לפי שינוי בגובה הבצק. הניסוי יימשך 15 דקות.
נעזרנו באתר ויקיפדיה ובאתרים שונים באינטרנט שעזרו לנו להבין מה הם החומרים בהם אנו הולכים להשתמש בניסוי ומידע כללי וחשוב עליהם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה